Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Fakturor från Nässjö kommun

Nässjö kommun kan erbjuda dig att att betala dina fakturor med e-faktura eller digital brevlåda.

E-faktura

E-faktura innebär att fakturor skickas elektroniskt till din internetbank istället för på papper. I din internetbank ser du när du har en ny faktura att betala. OCR-nummer, betalningsmottagare, belopp och betalningsdag är redan ifyllda. Du behöver bara kontrollera och godkänna fakturan så betalas den automatiskt.

Om du vill ha e-fakturor från Nässjö kommun anmäler du detta i din internetbank.

Digital Brevlåda

Är du ansluten till en digital brevlåda kan du numera få alla dina fakturor från Nässjö kommun dit. Det gäller oavsett vilken verksamhet som fakturan kommer ifrån.

Använder du Kivra som digital brevlåda kan du betala fakturorna direkt i appen eller på deras hemsida. Uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda på fakturan.

Om du saknar betalfunktionen i Kivra eller har en digital brevlåda hos en annan aktör kan du endast se och granska fakturorna.

Har du en digital brevlåda kommer fakturorna automatiskt till den, du behöver inte anmäla något till kommunen.

Byta från autogiro till digital brevlåda?

Betalar du dina fakturor från kommunen via autogiro idag och vill byta till digital brevlåda? Meddela detta till Ekonomiservice.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.