Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Kulturskolans personal

Här är vi som arbetar på Kulturskolan!

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar inom musik, dans teater och bild.

En leende man med mörk kortklippt frisyr. Har en grå skjorta på sig. Bilden är tagen på en strand vid havet. Himlen är härligt blå.

Kalle Ljungholm

Kulturskolechef

0380-51 83 45
kalle.ljungholm@nassjo.se

En leende kvinna med ljust axel-långt hår. Hon har pilot-formade glasögon. Hon har en vit tröja på sig. Utanpå den har hon en ljusrosa kofta. I bakgrunden syns en mossig gammal trädstam med grov bark. Bilden är tagen utomhus.

Anette Gustavsson

Producent/Handläggare

0380-51 83 42
anette.gustavsson@nassjo.se

En kvinna med långt brunt hår som är uppsatt. Hon har lugg. Hon har en blå blus på sig. I bakgrunden syns en grovbarkad, mossig trädstam. Bilden är tagen utomhus.

Agneta Widell

Solosång

agneta.widell@nassjo.se

En leende kvinna med halvlångt brunt hår. Hon har en blåmönstrad tröja på sig. Över den en vit stickad kofta. Bilden är tagen utomhus. Bakom henne kan man se en trädstam.

Ann-Charlotte Björkander

Solosång, piano

ann-charlotte.bjorkander@nassjo.se

En kvinna med brunt page-klippt hår. Hon har en röd V-ringad tröja på sig. Sina glasögon har hon fäst uppepå huvudet. Bilden är tagen utomhus framför en trädstam.

Beatrix Widén

Bild

beatrix.widen@nassjo.se

En kvinna med kortklippt rött hår. På sig har hon en blågrå linneblus med knappar. Bilden är tagen utomhus framför en trädstam.

Elisabet Hedbrant

Piano

elisabet.hedbrant@nassjo.se

En leende kvinna med brunt axel-långt hår. Hon har glasögon. På sig har hon en svart tröja. Bilden är tagen utomhus. Hon står framför en trädstam. 

Eva Pettersson Görs

Teater

eva.pettersson@nassjo.se

Ulrik Lundström

Cello

ulrik.lundstrom@aneby.se

En leende man med kortklippt ljust hår. Han har kort skägg. På sig har han en svart T-shirt. Bilden är tagen utomhus framför en trädstam. 

Jan Bjuhr

Kontrabas

jan.bjuhr@nassjo.se

En leende kvinna med kortklippt hår. Luggen ligger åt sidan. Lite hår är fäst bakom ena örat. Hon har en ljusblå stickad tröja på sig. Bilden är tagen utomhus. I bakgrunden kan man se en grov trädstam.

Malin Ellbrant

Trumpet, Valthorn

malin.ellbrant@nassjo.se

En leende kvinna med långt mörkbrunt hår som hon har utsläppt. Hon har en mörkblå blus med vita prickar. Runt halsen har hon ett halsband. Bilden är tagen utomhus. I bakgrunden syns en grov trädstam.

Maria Lundström

Tvärflöjt

maria.lundstrom@nassjo.se

Linnea Hallman

Rytmikpedagog

linnea.hallman@nassjo.se

En leende man med ljusbrunt kortklippt hår. Han har fyrkantiga glasögon på sig. Skjortan han har på sig är rutig, ljusblå och grå. Han står utomhus framför en trädstam.

Mats Thiger

Violin

mats.tiger@nassjo.se

En man med ljusgrått kortklippt hår. Han har lite skäggstubb. Han har också ett par runda glasögon. Han är klädd i en mörkgrå tenniströja. Bilden är tagen utomhus framför en grov och lite mossig trädstam.

Mikael Klarström

Gitarr

mikael.klarstrom@nassjo.se

En man med brunt hår som är mycket kortklippt. Han har en grågrön skjorta på sig med vita palmer och blommor i orange. Under skjortan syns en vit T-shirt. Bakom honom syns en trädstam med lite mossa. Bilden är tagen utomhus.

Mikael Sandberg

Saxofon, Klarinett, Blockflöjt

mikael.sandberg@nassjo.se

En leende kvinna med halvlångt brunt hår. Luggen är uppsatt bakåt. I vänster öra har hon örhängen.Hon har en svart tröja på sig. Bilden är tagen utomhus framför en trädstam.

Natalie Timotic

Dans

natalie.timotic@nassjo.se

En man med mörkblont kortklippt hår. Han har en grå tröja på sig. Under den vid halsen syns även en svart T-shirt som sticker fram.

Per Lundin

Elgitarr, Elbas, Piano

per.lundin@nassjo.se

Kvinna med halvlångt brunt lockigt hår. Har på sig en varmgul tröja. Ovanpå den ett pärlhalsband.

Emma Nordin

Gitarr, Piano

emma.nordin@nassjo.se

En leende man med mörkblont kort hår. Han har glasögon som är svarta. På sig har han en marinblå stickad luvtröja. Två snören från luvan hänger fram. Bilden är tagen utomhus framför en trädstam.

Robert Karlsson

Trombon, Baryton, Tuba

robert.karlsson@nassjo.se

En man med ljusbrunt kortklippt hår. Han ler. På sig har han en blå T-shirt. Över den har han en mörkblå kavaj. I bakgrunden syns en trädstam med mossa. Bilden är tagen utomhus.

Tyrone Berglind

Slagverk

tyrone.berglind@nassjo.se

Kontakt

Expandera Minimera

Expedition
0380-51 83 42
kulturskolan@nassjo.se
Öppet kl. 08.00-16.00 måndag-fredag

Kulturskolechef
Kalle Ljungholm
kalle.ljungholm@nassjo.se

Hitta hit
Kulturskolan finns i Kulturhuset Pigalles lokaler: Mariagatan 2
571 31 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.