Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Under studierna

Läs mer om elevservice och stipendier för dig som studerar på Nässjöakademin.

IT-miljö

Av skolan får du ett elevkonto och under studierna kostnadsfritt tillgång till Office 365. Hur du går tillväga för att ladda ner programvaran får du information om vid utbildningsstart av Monika Svensson som är ansvarig för skolans IT-miljö.

Kontakta utbildningsledare för utbildningen om du är osäker på vilken kapacitet din dator behöver för dina studier.

Tillgång till wifi, skrivare och kopiator finns för alla studerande.

Stipendier

Göte och Linnéa Öhrskogs stiftelse

Göte och Linnéa Öhrskogs stiftelse delar varje år ut flera stipendier till kreativa studerande som inriktar sig mot arbete inom trä- och möbelindustrin. Studerande på Nässjöakademin kan söka pengar för bland annat projektarbeten, omkostnader vid LIA och studieresor.

Aktiestinsens fond

Aktiestinsens fond har du som studerande på våra järnvägsutbildningar möjlighet att få stipendie ifrån. Stiftelsen ska genom årliga stipendier och bidrag till undervisning eller utbildning, stimulera och premiera välförtjänta och kreativa studerande.

Bjuggska fonden

Bjuggska fonden delar ut stipendier till dig  som är eller har varit folkbokförd i Jönköpings kommun och som studerar handel eller hantverk.   

Karin och Lars Axeheims stiftelse

Karin och Lars Axeheims stiftelse vill främja goda prestationer i Nässjö inom tre huvudområden; utbildning, föreningsverksamhet samt medicinsk forskning. För att söka måste du studera i Nässjö kommun.

Särskilt pedagogiskt stöd

Vi finns här för att du ska få en så bra studietid som möjligt. Hör med din utbildningsledare om du har frågor kring särskilt pedagogiskt stöd.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.