Ett år med Globala målen

Ett år med globala målen är en kampanj i Nässjö kommun som berättar hur vi arbetar med Agenda 2030 och FN:s globala mål.

Möt anställda i Nässjö kommun, lär dig mer om Globala målen och inspireras till egna initiativ. Varje månad presenterar vi nya goda exempel.

Till år 2030 ska extrem fattigdom vara avskaffad, ojämlikheterna ha minskat, klimatkrisen ha en lösning och jorden vara en fredlig plats. Tillsammans kan vi skapa förändring. Låt dig inspireras av våra medarbetare, från olika delar av verksamheten, vars arbete och engagemang bidrar till att komma närmare en bättre värld.

#EttÅrMedGlobalaMålen

Hållbara måltider och matglädje (maj)
På väg mot ett hållbart resande (april)
Konsument Höglandet - sund vardagsekonomi för alla (mars)

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.