Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Förskola

Förskola

I förskolan lägger vi grunden för barnets livslånga lärande. Vårt mål är att du och ditt barn möts av en förskola som är rolig, trygg och lärorik.

"Allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö"

I våra förskolor möts ditt barn av pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Ditt barn får utvecklas efter sina förutsättningar och det sker i samarbete med dig.

Ansök om förskoleplats

Du ansöker om plats på förskola i vår e-tjänst för förskola och fritidshem. Du kan också få hjälp med din ansökan på kommunens medborgarkontor.

Fakturor förskola och fritidshem

Frågor om fakturor för förskola och fritidshem besvaras av administratörerna på barn- och utbildningskontoret, telefon 0380-51 83 39 eller 0380-51 83 41.

Läsårstider

Datum för lov och kompetensutvecklingsdagar under läsåret 2018/2019 och 2019/2020.

Försäkring

Nässjö kommun har tecknat en olycksfallsförsäkring med Protector. Försäkringen gäller för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom Nässjö kommuns verksamhetsområde. Information om försäkring

Föräldraråd

Genom ditt engagemang i föräldrarådet får du en unik insyn i förskolans verksamhet och möjlighet att påverka besluten. Om du vill vara med i föräldrarådet är du välkommen att kontakta personalen på ditt barns förskola eller föräldrarådets ordförande. Information om föräldraråd

Kvalitetsarbetet i förskolan

Kontakta ansvarig rektor om du vill ta del av förskolans kvalitetsdokument (till exempel arbetsplan, likabehandlingsplan eller kvalitetsredovisning). Information om kvalitetsarbetet i förskolan

Uteavdelning

På Åkers förskola finns uteavdelningen Stock och Sten. Uteavdelningen är till för alla barn i Nässjö kommun i åldrarna 4 - 5 år.

Kontakt

Expandera Minimera

Fakturafrågor och tillämpningsregler,
förskola och fritidshem
0380-51 83 39, 0380-51 83 41

Frågor kring barnplacering och kö till förskola
0380-51 84 86
monica.carlsson@nassjo.se

Frånvaro och sjukanmälan
Kontakta personalen på din förskola
Mer information om frånvarorutineröppnas i nytt fönster

Verksamhetschef – förskola
Helena Petersson
0380-51 79 64
helena.petersson@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.