Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Kulturskolan

Välkommen till Kulturskolan - din bästa stund i veckan! Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar inom musik, dans, teater och bild.

Det händer mycket på Kulturskolan!

Det händer mycket under våren på Kulturskolan. Musikkonserter, dansföreställningar, teaterföreställningar och givetvis Kulturskolans dag den 6 juni.

Vi vill slå ett extra slag för vår teaterföreställning "Nästa Nässjö", som kommer att spelas under 3 dagar i juni. Nu är biljetterna släppta och ni hittar länk för biljettköp i vår kalender för resp. datum.

Vi har även släppt biljetterna till vår dansföreställning Future 19-20 maj. Biljetterna finns också att köpa i vår kalender alternativt på Nortic.se

Nytt på Kulturskolan

Äntligen startar vi upp med Balett!

Vecka 16 startar vi upp med en balett-grupp. Kursen vänder sig till er som är mellan 8-11 år.
Det finns utrymme för fler att vara med, så välkommen med din ansökan!
Ni anmäler er till balett via vår E-tjänst, välj dans och skriv balett i meddelanderutan .

Bild!

I höstas utökade vi vår verksamhet med ämnet Bild.
Nya grupper startas upp kontinuerligt. Välkommen med din ansökan!

Instagram

Nu kan ni även följa oss på Instagram - Kulturskolan Nässjö

Läsårstider

Kulturskolan följer samma läsårstider som grundskolan och gymnasiet. När skolorna har lov eller studiedagar är det ingen undervisning på Kulturskolan.

Frånvaro

Om du blir sjuk eller får förhinder ska du ringa expeditionen eller undervisande lärare och meddela frånvaron så snart du kan. Expeditionen är öppen klockan 08.00-16.00 måndag-fredag och du når oss på telefonnummer 0380-51 83 42.

Uppsägning av plats

Elever som slutar måste anmäla det till sin lärare eller till Kulturskolans expedition. För elever under 18 år måste förälder eller vårdnadshavare anmäla att eleven slutar. Uppsägning av plats ska göras före terminstart för att ni ska slippa ny terminsavgift.

Om Kulturskolan

Vårt uppdrag och verksamhetsidé är att alla kommunens elever ska få ta del av det kunnande och skapande som finns på Kulturskolan. Våra duktiga lärare undervisar på alla nivåer, från nybörjare till de elever som tänker sig en yrkeskarriär inom musik, dans eller teater. Du hittar allt från klassiska former till pop och rock, jazz och modernt på vår skola.

Det finaste med Kulturskolan är att alla elever och lärare har ett gemensamt mål, och att vi samlas kring ett gemensamt intresse. Vi har fantastiskt roligt på Kulturskolan, samtidigt som vi lär oss mycket.
Varmt välkommen till oss!


Evenemang på Kulturskolan

Kulturskolans kalender med tider och datum för evenemang, konserter och uppvisningar.

Här ligger kulturskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Nässjökartan kan du se var kulturskolan ligger.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.