Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Samarbetspartners

Vi samarbetar alltid med näringslivet för att säkra att utbildningen ger dig den aktuella kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. På så sätt blir du attraktiv för arbetsgivarna och chanserna till jobb är mycket goda.

Vi har alltid företag och organisationer som är knutna till varje YH-utbildninga och som är aktiva när det gäller både planering som genomförande av utbildningarna. Varje utbildning har dessutom en ledningsgrupp med representanter från näringslivet som jobbar för utbildningens utveckling och för att säkra att kursinnehållet stämmer överens med vad som efterfrågas på arbetsmarkanden. 

Engagera dig och påverka yrkeshögskolan

Är du företagare? Då har du alla möjligheter att engagera dig och påverka yrkeshögskolan. Du som företrädare från arbetslivet har alltid majoritet i ledningsgruppen och kan på sätt påverka genom att delta i planeringen inför och i själva genomförandet av en utbildning. Våra utbildningar kan därför bli en plattform där du kan hitta framtidens arbetskraft som är utbildade med den kompetens du söker.

Kontakt

Expandera Minimera

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö
nassjoakademin@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.