Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Energi- och klimatrådgivning

Energi- och klimatrådgivningen ger tips och råd om hur du kan minska din energianvändning och miljöpåverkan. Det är en kostnadsfri och oberoende service som erbjuds i de flesta kommuner i Sverige. Nässjö kommun samordnar denna funktion med Eksjö, Aneby och Tranås kommun.

Energi- och klimatrådgivning

Verksamheten finansieras av Energimyndigheten. En statlig myndighet som samlar mycket fakta och ger årligen ekonomiskt stöd till olika projekt inom energiområdet,
Energimyndigheten, webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Energi- och klimatrådgivningen i Jönköpings län arbetar i nära samarbete med Energikontor Norra Småland, Energikontor Norra Småland, Region Jönköpings län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakta din energi- och klimatrådgivare

Har du frågor om hur du kan spara energi, vilka olika uppvärmningssystem som finns på marknaden eller hur det går till att installera solceller? Då är du välkommen att höra av dig till energi- och klimatrådgivningen som kan ge generella tips och rekommendationer. Målet är att du ska få stöd för att kunna ta bättre beslut ur ett energi- och klimatperspektiv. Det går att spara både kronor och kilowattimmar!

Vem kan vända sig till energi- och klimatrådgivningen?

  • Privatpersoner
  • Små och medelstora företag
  • Bostadsrättsföreningar
  • Privata flerbostadshusägare
  • Föreningar

Värmepumpar

Mer information

Expandera Minimera

Kontakt

Expandera Minimera

Energi- och klimatrådgivare
072-141 08 83
energiradgivning@tranas.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.