Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Digital myndighetspost

Du kan få post från Nässjö kommun som rör avlopp och värmepump digitalt i stället för på papper. Svarstiderna blir kortare och du får din post snabbt, säkert och miljövänligt. Det enda du behöver är en digital brevlåda godkänd för tjänsten Mina meddelanden.

Du loggar in med en säker anslutning via e-legitimation, t ex ditt BankID. Känslig information är skyddad och det är bara du som kan nå och läsa innehållet. Med hjälp av en digital brevlåda och e-legitimation kan privatpersoner och företag ta emot, läsa och samla myndighetspost digitalt. Du får även post från andra myndigheter i din digitala brevlåda.

För tillfället använder Nässjö kommun tjänsten för ärenden som rör avlopp och värmepump, men på sikt kan den komma att användas i fler avseenden och andra ärenden.

Skaffa en digital brevlåda

Skaffa en digital brevlåda hos Digimail, eBoks, Kivra eller Min myndighetspost. På webbplatsen för Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) hittar du information och länkar till de digitala brevlådorna,
Digital post för dig som privatperson, DIGG Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När du skaffar en digital brevlåda får du post digitalt från alla myndigheter, kommuner och regioner som skickar post digitalt.
Digital post för dig som privatperson, DIGG Öppnas i nytt fönster.

Skaffa e-legitimation

Här hittar du mer information och kan skaffa e-legitimation och BankID,
Så här skaffar du ett BankID Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.