Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Studera hos Nässjöakademin

Att studera på Nässjöakademin innebär att du har tagit ett stort steg mot en ny yrkeskarriär. Vi tror på att skapa delaktighet, möjligheter, nätverk och mötesplatser för dig som vill utvecklas mot personliga mål.

9 av 10 får jobb efter en YH-utbildning. I varje utbildning finns en ledningsgrupp med medlemmar från arbetslivet som har ansvaret att utbildningarna innehåller rätt kurser som motsvarar de behov som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Vårt samarbete med branschorganisationer och företag gör därför att du kan vara säker på att du får rätt yrkeskunskaper. Lägg också till att en stor del av utbildningstiden görs ute på företag. Det ger dig möjlighet att knyta värdefulla kontakter för din fortsatta karriär redan under studietiden.

Kompetens, drivkraft, glädje och hjärta är våra ledord på Nässjöakademin. Vi vill att du som studerande ska ha stora möjligheter att påverka dina studier och även vill ta ansvar att göra det.

I varje klass finns studeranderepresentanter som sitter med i ledningsgrupp och programråd. Har du funderingar kring förbättringar och utveckling som inte passar i dessa forum vill vi gärna att du pratar med oss som jobbar på Nässjöakademin. Vi gillar engagemang och vill veta vad du tycker.

För dig som vill hyra lägenhet i Nässjö med omnejd finns flera boendealternativ hos både privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Linden.

För mer information besök sidan,

Undrar du hur antagningsprocessen ser ut och hur det egentligen funkar med förkunskapskrav? Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna. Har du andra funderingar är du välkommen att höra av dig.

För frågor och svar besök sidan,

Här kan du ställa en fråga eller vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar på Nässjöaakademin.

För mer information och kontakt med Nässjöakademin besök,

Vi håller till i byggnaden Träcentrum som hyser flera olika företag och organisationer och som är en mötesplats för utbildning och konferens.

För information besök sidan,

Vår vision Ny kunskap för nyfikna är alltid vår strävan. På så sätt skapar vi möjligheter och mötesplatser för dig som vill studera och utvecklas mot personliga mål.

För information om våra värdeord besök sidan,

Vi samarbetar alltid med näringslivet för att säkra att utbildningen ger dig den aktuella kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. På så sätt blir du attraktiv för arbetsgivarna och chanserna till jobb är mycket goda.

För mer information besök sidan,

Om du studerar på yrkeshögskola har du möjlighet att söka studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN).

För information besök sidan,

Funderar du på att börja studera? Vår studie- och yrkesvägledare hjälper gärna till med personliga råd och tips inför din ansökan.

För mer information och kontakt besök sidan,

Läs mer om elevservice och stipendier för dig som studerar på Nässjöakademin.

För information besök sidan,

Kontakt

Expandera Minimera

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö
nassjoakademin@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.