Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Om Nässjöakademin

Vår vision Ny kunskap för nyfikna är alltid vår strävan. På så sätt skapar vi möjligheter och mötesplatser för dig som vill studera och utvecklas mot personliga mål.

Nässjöakademin är en del av Nässjö lärcenter och har utbildningar inom yrkeshögskola samt kurser och utbildningar för företag och organisationer i våra lokaler.

Nässjöakademin har funnits i drygt 20 år och eftersom utbildningarna alltid är anpassade efter behovet på arbetsmarknaden har utbildningarna under årens lopp varierat inom olika yrken, branscher och utbildningsformer. På så sätt kan du vara säker på att just din utbildning är efterfrågad i arbetslivet och att kursinnehållet alltid är aktuellt och motsvarar den kompetens som behövs just nu.

Våra värdeord

Med drivkraft, kompetens, glädje och hjärta skapar vi förutsättningar för dig som studerande att skapa relationer och nätverk som kan leda till rätt jobb direkt efter utbildningen.

Drivkraft
Vi strävar efter utveckling och att hela tiden bli bättre. Därför är det är viktigt att vi är lyhörda, proaktiva/tar egna initiativ och är öppna för nya idéer samtidigt som vi värnar om det som fungerar.

Kompetens
Vi vill bli anlitade för den kunskap som vi kan erbjuda. Men också för den kompetens och de nätverk som människor kan få genom att utbilda sig hos oss. Därför är det viktigt att vi agerar proffsigt och känner en stolthet över det vi gör och kan. Att vara ärliga, öppna och prestigelösa i samarbeten är självklart för oss.

Glädje
Vi vill att vårt arbete ska sprida positiv energi för de människor vi möter. Vi vill också att det de lär sig hos oss kommer till glädje och skapar nya möjligheter och sammanhang. Därför är det viktigt att vi vågar vara personliga och visar engagemang och intresse.

Hjärta
Vi vill se hela människan och möta människor på deras villkor. Vår tro på människors lika värde är en självklar utgångspunkt för oss på Nässjöakademin. Vi handlar alltid med omtanke för individen och försöker se till de behov varje enskild människa har.

Vår vision

Ny kunskap för nyfikna.

Kontakt

Expandera Minimera

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö
nassjoakademin@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.