Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Konsument Höglandet

Konsument Höglandet ger kostnadsfri och opartisk rådgivning till privatpersoner och företag. Verksamheten har två delar – budget- och skuldrådgivning och konsumentvägledning.

Budget- och skuldrådgivning

Behöver du hjälp med att planera din ekonomi? Har du tappat kontrollen över dina utgifter? Då kan du höra av dig till oss på budget- och skuldrådgivningen. Vi ger råd och stöd och hjälper dig att ansöka om skuldsanering. Tjänsten riktar sig till privatpersoner och företagare i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Tranås, Vetlanda och Vimmerby kommun.

Konsumentvägledning

Hos konsumentvägledningen kan du få hjälp och rådgivning gällande tvist eller reklamationer. Konsumentvägledaren upplyser om vilka rättigheter och skyldigheter vi har som konsumenter och vad det innebär att konsumera hållbart. Tjänsten riktar sig till privatpersoner i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vetlanda, Vimmerby och Ydre kommun.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.