Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Högskolekurser och enstaka kurser

På Nässjöakademin kan du läsa högskolekurser som Jönköping University ger på distans men även enstaka kurser i pågående YH-utbildningar.

Nässjöakademin är en distansstudieort och här kan du läsa distanskurser hos utbildningsanordnare som vi samarbetar med. 

Enstaka kurser är en möjlighet för dig att söka till delar av pågående yrkeshögskoleutbildning. Kurserna är kostnadsfria och innebär att du kan kompetensutveckla dig inom områden som du behöver och tycker är intressant utan att gå en hel utbildning.

Alla enstaka kurser är kostnadsfria och du betalar endast för kurslitteratur. Inom yrkeshögskolan motsvarar 5 YH-poäng en veckas heltidsstudier och studietakten och antalet träffar följer ordinarie schema för aktuell utbildning.

Antagning för enstaka kurser

Kurserna har samma antagningskrav som om du skulle gå hela utbildningen. Om det är fler behöriga sökande till en kurs än vad det finns platser så görs ett urval bland de sökande. Du har samma rätt till studiemedel som om du går en hel yrkeshögskoleutbildning. Efter genomförd kurs sätts betyg (Icke godkänt, Godkänt eller Väl godkänt) och du kan få ett utbildningsbevis.

Önskar du få information när vi kan erbjuda nya kurser?  Anmäl ditt intresse:


Kommentar

Högskolekursen Konflikter och konflikthantering erbjuds på Nässjöakademin. Läs mer om kursen på webbplatsen för Jönköping University,
Konflikter och konflikthantering, Kurs 7,5 hp, Jönköping University Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kursen vänder sig till dig som är intresserade av människors beteenden och kommunikation såväl ur ett yrkesmässigt perspektiv som ur ett mer allmänmänskligt. Kursen startade vt 2023. Anmälan stängd.

Kontakt

Expandera Minimera

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö
nassjoakademin@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.