Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Teater Kulturskolan

På Kulturskolans teaterkurser genomför vi olika övningar som handlar om samarbete, koncentration och hur man utvecklar sin fantasi och inlevelseförmåga.

I våra teaterövningar börjar vi med att lära känna varandra och hitta en trygghet i gruppen. Först då vågar man dela med sig av sig själv och kan spela ut. Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans och att vi lär oss saker på vägen!

I de flesta grupperna genomför vi en teaterföreställning som vi visar upp. Oftast skriver vi eget material, men ibland utgår vi från en känd saga eller berättelse. De äldre eleverna kan välja en mer klassisk pjäs att jobba med. Läs mer om undervisningen i våra olika teatergrupper.

Priser
Kommunfullmäktige har beslutat att våra terminsavgifter ska indexregleras fr.o.m. 2021,
därav kommer avgifterna att justeras årligen enligt gällande index.

Avgifter 2024

688 kr per termin, 1376 kr för hela året.

Anmälan

Du hittar anmälan för teaterundervisning via E-tjänster - Kulturskolan

När en anmälan kommer in till Kulturskolan ställs barnet i kö till vald undervisning. Vi kontaktar vårdnadshavaren när det finns en plats att erbjuda. Det kan ta olika lång tid  beroende på hur lång kön är. Vid frågor är du välkommen att kontakta Kulturskolans expedition, 0380-51 83 42 eller kulturskolan@nassjo.se.

Kontakt

Expandera Minimera

Expedition
0380-51 83 42
kulturskolan@nassjo.se
Öppet kl. 08.00-16.00 måndag-fredag

Kulturskolechef
Kalle Ljungholm
kalle.ljungholm@nassjo.se

Hitta hit
Kulturskolan finns i Kulturhuset Pigalles lokaler: Mariagatan 2
571 31 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.