Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Pluspolare för arrangörer

Pluspolare är exakt vad det låter som! En person med funktionsnedsättning får ta med sig en extra person när det upplevs besvärligt eller otryggt att ta sig iväg på något evenemang eller verksamhet.

Tanken med Pluspolare är att personen i fråga får möjligheten att utan extra kostnad ta med sig en stödperson eller en vän när denne ska besöka något kultur-, fritids- eller föreningsarrangemang i Nässjö kommun. Personen med funktionsnedsättning betalar givetvis som alla andra.

Vi önskar att denna möjlighet ska finnas på så många evenemang och aktiviteter som möjligt.

Bli en Pluspolare

Föreningar och verksamheter som ansluter sig till Pluspolare får dekaler att sätta upp vid sin entré. Dekalen visar att man är med i Pluspolare och berättigar personer med Pluspolarekort att ta med sig en polare utan extra kostnad. Utöver dekalen får arrangörer tillgång till marknadsföringsmaterial och Pluspolareloggan som kan användas i trycksaker och på hemsidor. Föreningar och verksamheter som ansluter sig publiceras kontinuerligt här på kommunens hemsida om Pluspolare.
Pluspolare för arrangörer, Självservice Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Expandera Minimera

Fritid- och föreningsservice
0380-51 80 00
pluspolare@nassjo.se

Telefontider
Måndag - torsdag kl. 08-17
Fredag kl. 08-16.30


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.