Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Jobb och karriär efter studierna

Genom nära samarbete med arbetslivet, projekt och LIA - lärande i arbete, skapas goda möjligheter för dig att få jobb efter avslutad utbildning.

Vi samarbetar alltid med arbetslivet för att säkra att utbildningen ger dig den aktuella kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. På så sätt blir du attraktiv för arbetsgivarna och chanserna till jobb är mycket goda.

Varje YH-utbildninga har företag och organisationer som är aktiva när det gäller både planering och genomförande av utbildningarna. Varje utbildning har dessutom en ledningsgrupp med representanter från arbetslivet som jobbar för utbildningens utveckling och för att säkra att kursinnehållet stämmer överens med vad som efterfrågas på arbetsmarkanden. 

Cirka 90 procent av våra studeranden får jobb efter sin utbildning.

LIA - lärande i arbete

LIA är en viktig del på yrkeshögskolan. LIA betyder lärande i arbete och innebär att en del av utbildningen är förlagd ute på en arbetsplats. 

Det är på LIA:n du skaffar dig erfarenhet som krävs för din nya yrkesroll och då du kommer i kontakt med företag som arbetar med det som utbildningen handlar om. Framför allt har du möjlighet att skapa kontakter och nätverk som i sin tur förhoppningsvis leder till ett arbete efter examen.

Kontakt

Expandera Minimera

Företagskontakt
Anders Stockhaus
0380-51 72 57
anders.stockhaus@nassjo.se

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö
nassjoakademin@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.