Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Dans Kulturskolan

På Kulturskolans dansklasser får du möjlighet att jobba med teknik och uttryck inom olika dansstilar. Vi har dansundervisning för elever från årskurs 2 och uppåt.

Genom dansen får du ökad kroppsmedvetenhet och stärker din självkänsla. På Kulturskolan jobbar vi med att alla ska få vara med och uppleva rörelseglädje tillsammans! Vi har en nyrenoverad dansstudio med speglar, dansgolv, balettstänger och ny musikanläggning. Eleverna är indelade i grupper efter ålder.

Våra danskurser

  • Dansmix – årskurs 2–3
  • Showjazz – årskurs 4–6
  • Jazz/modern – från årskurs 7

Priser

600 kr per termin, 1 200 kr för hela året.

Anmälan

Du hittar anmälningsblanketten för dansundervisning via Blanketter och e-tjänster - Kulturskola.

När en anmälan kommer in till Kulturskolan ställs barnet i kö till vald undervisning. Vi kontaktar vårdnadshavaren när det finns en plats att erbjuda. Det kan ta olika lång tid  beroende på hur lång kön är. Vid frågor är du välkommen att kontakta Kulturskolans expedition, 0380-51 83 42 eller kulturskolan@nassjo.se.

Projekt och uppvisningar

Under terminerna genomför vi olika projekt och dansföreställningar och arbetar gärna tillsammans med våra musik- och teaterelever. Under vårterminen uppträder vi på Kulturskolans dag den 6 juni, Dansens dag och Kulturskolans projektvecka där vi samarbetar med musik- och teatergrupperna.

Vissa år har vi skolföreställningar där de äldre eleverna medverkar. Vi avslutar höstterminen med en dansföreställning i Teatersalongen på Kulturhuset Pigalle.

Kontakt

Expandera Minimera

Expedition
0380-51 83 42
kulturskolan@nassjo.se
Öppet kl. 08.00-16.00 måndag-fredag

Kulturskolechef
Mikael Enekvist
0380-51 83 45
mikael.enekvist@nassjo.se

Hitta hit
Kulturskolan finns i Kulturhuset Pigalles lokaler: Mariagatan 2
571 31 Nässjö

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.