Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Utdrag ur kartdatabasen

Utdraget kan man använda när man behöver ett material för att skissa och planera sitt projekt. Normalt levereras detta som PDF och CAD-format.

Utdrag ur baskartan innefattar fastighetens läge (dock kan kvalitén på gränserna variera), man försöker utreda detta när man gör en nybyggndskarta, befintliga byggnader, vägar och detaljplanegränser. Behöver man höjder så kan man beställa till höjdinformation från laserskanning. Även detaljer som staket och häckar kan finnas med. Kommunen garanterar inte att innehållet i leveransen är aktuellt då vi inte har varit ute på platsen och granskat det. Underlaget får endast användas till ett visst projekt och får heller inte säljas vidare.

Avgift för utdrag ur kartdatabasen tas ut enligt kommunens taxa.
Plan- och bygglovtaxa, Nässjö kommun Pdf, 335.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Kostnadsexempel för år 2020

Taxan beror på områdets storlek och prisbasbelopp, i exemplet är området 1 hektar. Informationen delas in i 4 kategorier, gränser och fastighetsbeteckning, byggnader och övrig topografiska objekt, vägar, järnvägar och adresser samt höjdinformation. Vi debiterar den tid det tar för oss att sammanställa och administrera ärendet, normalt tar det cirka 1 timma.

Kostnadsexempel

Nyttjande av digital geogr info

Exkl. moms

Inkl. moms

Gränser och fastighetsbeteckning

383 kr

406 kr

Byggnader och övrig topografiska objekt

383 kr

406 kr

Vägar, järnvägar och adresser

255 kr

270 kr

Höjdinformation

255 kr

270 kr

Tidsersättning

904 kr

1.130 kr

Laserdata

fråga om pris

fråga om pris


Ledningsinformation hämtas från ledningsägaren. Det går även att använda tjänsten ledningskollen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.