Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Yrkesutbildningar på gymnasienivå, komvux

Våra yrkesutbildningar passar dig som vill ha en direkt väg ut i arbetslivet. Under utbildningarna kombinerar du alltid teori med praktik. För att söka ska du ha gått grundskola eller ha motsvarande kunskaper.

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper för att jobba i järnvägsmiljö tillsammans med andra yrkesroller. Du kommer att vara en värdefull kollega som hjälper till att bygga och underhålla infrastrukturen för järnvägen.

För mer information och ansökan besök sidan,

Barn och fritid är utbildningen för dig som vill jobba inom barnomsorg och skola. Du får lära dig pedagogik och ledarskap för att möta barn och ungdomars behov. Efter avslutade studier kan du arbeta som barnskötare.

För mer information och ansökan besök sidan,

Utbildningen ger dig grundläggade kunskaper om olika byggprocesser, nybyggnation och renovering. Programmet ges med en rad olika yrkesutgångar. Efter en första introduktionsperiod på skolan är studierna upplagda enligt principen "tre veckor inne och tre veckor ute".

För mer information och ansökan besök sidan,

Tjänstesektorn är en sektor som vuxit sig stark de senaste åren och behovet är stort. Denna utbildning ger dig kunskap i städteknik anpassad för olika miljöer för en anställning inom lokalvård, både inom offentlig och privat sektor.

För mer information och ansökan besök sidan,

Vill du möta en värld full av smaker, färger, former och dofter? Här erbjuder vi ett omväxlande och praktiskt program för dig som vill utveckla dina kunskaper inom matlagning, service och entreprenörskap.

För mer information och ansökan besök sidan,

En träteknisk utbildning på gymnasienivå där du får bred kunskap som ger många olika möjligheter till jobb. Utbildningen är för dig som vill höja din kompetens eller omskola dig för ett nytt yrke inom träbranschen

För mer information och ansökan besök sidan,

Här får du lär dig allt från hur kroppen fungerar till hälsans betydelse och människans beteende. Efter slutförda studier kan du söka arbete som undersköterska, personlig assistent eller stödassistent.

För mer information och ansökan besök sidan,

Kontakt Nässjö lärcenter

Expandera Minimera

Reception för komvux och sfi:
Besökstider:
Måndag och torsdag kl. 13-15
Tisdag kl. 10-12
Besöksadress:
Rådhusgatan 20, Nässjö

Telefontider studie- och yrkesvägledare:
Måndag och onsdag kl. 13-15
Torsdag kl. 10-12
0380-51 72 69

Administration:
0380-51 72 50
0380-51 72 74

Skolans adress:
Rådhusgatan 15, Nässjö

E-post:
larcenter@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.