Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Energi och klimatrådgivning

Energi- och klimatrådgivning är en kommunal opartisk och kostnadsfri rådgivning finansierad av Energimyndigheten och finns i alla kommuner i Jönköpings län. Rådgivningen vänder sig till privatpersoner, företag och organisationer eller föreningar.

Kontakta din energi- och klimatrådgivare

Har du frågor om hur du kan spara energi, vilket uppvärmningssystem som passar bäst eller funderingar på att producera egen energi från exempelvis solen så är du välkommen att höra av dig. Rådgivningen är begränsad till generella tips, rekommendationer och har som mål att vara ett stöd till frågeställaren för att kunna ta ett bättre beslut ur ett energi- och klimatperspektiv.

Välkommen att höra av dig till din energi- och klimatrådgivare!

Webbutbildningar till företag om energieffektivisering

Energimyndigheten erbjuder webbutbildningar i energieffektivisering för små och medelstora företag.

De nuvarande sex utbildningarna riktar sig till hotell, restauranger, teknikföretag, installatörer, livsmedelsföretag och företag inom trä- och möbelindustrin.

Hotell- och restaurangkurserna finns även på engelska.

energimyndigheten.se/energismartaforetag finns mer information.

Utbildningarna ingår i en serie som heter Energismarta företag och utbildningarna består av tips, övningar och kunskap på ett lättsamt och lekfullt sätt. De har tagits fram i samarbete med besöksnäringens bransch- och arbetsgivarorganisation Visita och har testats av några företag i branschen. Dessa har gett tummen upp för utbildningarna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.