Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Gå på loppis i Nässjö

En bersåservis står uppställd i ett vitrinskåp.

I Nässjö duggar loppisarna tätt och man kan med enkelhet ge sig ut på en runda både i stadskärnan eller mellan kransorterna i kommunen. Med ögon på skaft och en gnutta tur finns det goda möjligheter att fynda.

Nässjö är omtalat för sin möbelhistoria och den utgör fortfarande en stor del av Nässjös urbana identitet. Än idag finns spår av dåtidens möbelindustri, inte minst blir det påtagligt när du besöker Nässjös secondhandbutiker och loppisar. Här är det inte ovanligt att hitta klassiska pinnstolar från Nässjö Pinnstolsfabrik, eller teakmöbler signerade Bertil Fridhagen producerade i Svenska Möbelfabrikerna i Bodafors.

Nedan listar vi våra bästa loppistips, håll till godo och skynda att fynda!

Källan Second hand

I Nässjös gamla tobaksfabrik på Almenäsområdet ligger Källan Second hand. Butiksytan på 1000 m² är fylld av secondhandprylar. Bläddra bland vinylbackar, spana på möbler och porslin, prova kläder och fynda prisvärda leksaker och fritidsartiklar.

På Källan finns även kaffeservering och fika.

För öppettider och mer information, se Källan Secondhands webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

En person med vit skjorta håller upp ett stort, blåvitt fat med en prislapp på. 

Antikt och Loppis i Grimstorp

En mil söder om Nässjö ligger Antikt och Loppis i Grimstorp, en gedigen loppis med brett utbud. Här finns möbler, porslin, allmoge och design. Oavsett om du letar fynd eller samlar på något speciellt finns goda chanser att hitta det du söker här!

För öppettider och mer information, se Grimstorps webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ett vitt hus med grön dörr och gröna fönster. På fasaden hänger en skylt med texten Antikt och Loppis. Utanför huset står prylar.

Foto: grimstorpsloppis.wordpress.com

Antikstugan

I Olseryd, norr om Nässjö, ligger Antikstugan. Huset på 300 m² är fyllt av loppis och antikviteter. Av inredning och möbler finns det gott om, likaså pittoreska detaljer i både konst och prylar. Allt i från stora gamla träbord till de minsta av silverskedar hittar ni på Antikstugan i Olseryd.

För öppettider och mer information, se Antikstugans instagram. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En blåvit servis ligger uppställd på ett bord. Koppar, karaffer, fat och tallrikar finns med i servisen.

Erikshjälpen Second hand

I Bodafors centrum ligger Erikshjälpen Second hand. Stora ytor fyllda av begagnade saker. Här finns det mesta, bland annat lampor, möbler, kläder, tavlor och textilier.

För öppettider och mer information, se Erikshjälpen Bodafors webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Flera taklampor i olika modeller och färger hänger på rad i taket inne i en butik.

Hela Människan Second hand

Centralt i Nässjö stad finns secondhandbutiken Hela Människan. En rymlig lokal med fynd från golv till tak. På Hela Människan finns även kaffeservering

För öppettider och mer information, se Hela Människan Nässjös webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vinglas och dricksglas på fot står uppradade på en hylla i en secondhand affär.

Röda Korset Second hand

När du handlar på Röda Korset Second hand bidrar du till ett viktigt välgörenhetsarbete samtidigt som du gör ett hållbart val som konsument. Butiken är belägen i centrala Nässjö och har ett gediget utbud. Bläddra bland bokhyllor och vinylbackar, eller spana efter friluftsutrustning och husgeråd. Här finns det mesta.

För öppettider och mer information, se Röda Korset Second hands webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Entrén till Röda korsets Second hand butik i Nässjö

Leoines Lya Retro & Nytt

På Leonies Lya på Industrigatan 32A i Nässjö hittar man ett brett utbud av second hand, retro och loppisprylar. Butikens utbud fylls hela tiden på med nya saker att fynda, med andra ord är det alltid läge för ett återbesök! Böcker, kläder, tavlor, husgeråd och smycken, på Leonies Lya Retro och Nytt hittar man det mesta.

För öppettider och mer information, se Leonies Lyas sociala medier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

En butik fylld av loppisprylar.

Bakluckeloppis på Stortorget i Nässjö

Sommarens bakluckeloppis är tillbaka! På Stortorget i Nässjö radar bilarna upp sig, varje lördag kl.10-14, med start 6 juli till den 17 augusti. Varje tillfälle erbjuder olika utbud, så missa inte chansen att hitta ditt nästa fynd!

Vill du sälja? Klicka här för att boka din säljplats

Bakluckeloppis där backar är fyllda med vinylskivor. En man med vit skjorta sträcker fram sin hand för att leta bland vinylskivorna.

Tips på andra utflykter? Se även...

Missa inte!

Ett bord med retroprylar till försäljning

Pilaboloppisen

Loppmarknaden anordnas två gånger per år, varav ett tillfälle är på Kristi himmelsfärds dag och ett ...

Porslin på loppis

Loppislogen Skullaryd

Gör fynd på loppislogen i Skullaryd....

Glasflaskor står uppradade till försäljning

Gårdshuset loppis

Gårdshuset är en loppis med personlig stil. Här kan du shoppa antikt, kuriosa, glas, porslin, textil...