Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Skogsborg

Skogsborg ligger i Bodafors knappt två mil sydväst om Nässjö. I närheten av boendet finns både vårdcentral, apotek. Här finns fina promenadvägar och ett grönområde i närheten.

Lägenheter

Skogsborg är ett äldreboende med 29 lägenheter på två våningsplan. Alla läganheter har uteplats eller balkong. Det finns en stor samlingslokal och flera mindre gemensamhetsutrymmen i huset. Här finns också seniorboende.

Hälften av lägenheterna är tvårumslägenheter och häften enrums. Lägenheternas storlek varierar och hyran beräknas efter yta. Lägenheterna har eget kök, badrum med toalett och dusch anpassade för personer med funktionsnedsättning. Det finns höj- och sänkbar säng i övrigt möblerar du med egna möbler.

Måltider

Den som bor på Skogsborg äter vanligtvis sina måltider i den gemensamma matsalen. Lunch och middag hämtas från restaurangen på Skogsborg. Självklart kan man välja att äta i restaurangen eller i sin lägenhet. För- och eftermiddags kaffe serveras på respektive avdelning, ofta med något hembakat till.

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill. De som hälsar på kan också köpa mat i Skogsborgs restaurang.

Meny och öppettider restaurang

Resultat Skogsborgs äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Skogsborg
Äldreboende 1, 0380-51 87 01
Äldreboende 2, 0380-51 89 91, 0380-51 81 76
Enhetschef 0380-51 87 02

Myrgatan 33
571 62 Bodafors


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.