Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

GDPR för företagsutbildningar

GDPR för företagsutbildningar

Nässjöakademin behöver behandla personuppgifter för att kunna erbjuda plats till företagsutbildning och för att kunna skicka faktura. Personuppgifter som behandlas är ditt namn, telefonnummer, mejladress, fakturaadress och eventuellt företag.

Uppgifterna sparas tills du betalat och avslutat din utbildning.

Styrelsen för Nässjö lärcenter är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och du har rätt att på begäran få ett registerutdrag över de behandlingar som görs. Du har också möjlighet att få felaktiga uppgifter rättade.

Klagomål över personuppgiftsbehandlingen kan lämnas till Datainspektionen, som är tillsynsmyndigheten. Vi har även ett Dataskyddsombud med uppdrag att bland annat ge information och kontrollera att lagstiftningen följs.

Kontaktuppgifter till Dataskyddsombudet:
Erik Selander
Tel: 0380-51 75 19
E-post: dataskyddsombud@hoglandet.se

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Helen Tarenius, 0380-51 72 60 eller skicka din fråga till nassjoakademin@nassjo.se.

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.