Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Parkgården

Parkgården är ett äldreboende beläget mitt i centrala Nässjö med centrum, Stadsparken och Ingsbergssjön på ett stenkasts avstånd. 

Lägenheter

Parkgården är ett särskilt boende för äldre med tre avdelningar, Nedre-, Mellersta- och Övre Nygången.  Nedre Nygången har 10 enrumslägenheter och 2 tvårumslägenheter. Övre- och Mellersta Nygången har 14 enrumslägenheter var, där varje lägenhet har egen balkong.  Varje våningsplan har en gemensam inglasad balkong samt gemensamt kök med mat- och allrum. 

Lägenheterna är utrustade med en köksdel, eget handikappanpassat badrum med dusch och toalett samt en höj- och sänkbar säng. I övrigt möblerar varje hyresgäst med egna möbler. Lägenheternas storlek varierar och hyran beräknas efter ytan.

I Parkgårdens lokaler finns även senior- och trygghetsboendet,
Trygga hem Parkgården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Måltider

 Maten som serveras på avdelningarna är tillagad i Parkgårdens centrala kök. Måltiderna serveras i avdelningens matsal, men den som vill äta lunch i den gemensamma restaurangen är välkommen dit.   

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill. De som hälsar på kan också köpa mat i Parkgårdens restaurang.

Meny och öppettider restaurang

Resultat Parkgårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Parkgården
Nedre Nygången 0380-51 87 92
Mellersta Nygången 0380-51 86 60
Övre Nygången 0380-51 86 92
Enhetschef 0380-51 83 20

Rådhusgatan 14 B
571 31 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.