Parkrestaurangen
Här hittar du menyn för Parkrestaurangen. Klicka på veckonumret för utskriftsvänlig version.
-
Vecka 16
MÅNDAG: Lunch: Stekt fläsk, potatis, löksås, grönsaker.
Alternativ: Isterband, potatis, löksås, grönsaker.
Efterrätt: Körsbärssoppa.
TISDAG: Lunch: Dragonfisk, dragonsås, potatis.
Alternativ: Chili con carne, ris.
Efterrätt: Fruktkräm, mjölk.ONSDAG: Lunch: Pannbiff, stekt lök, gräddsås, kokt potatis.
Alternativ: Kräftströmming, potatismos, grönsaker.
Efterrätt: Banan.TORSDAG: Lunch: Spenatsoppa, ägghalvor, ostsmörgås.
Alternativ: Pizza med kall sås, pizzasallad.
Efterrätt: Äppelcrepes m grädde.FREDAG: Lunch: Inkokt lax, dillmajonnäs, potatis.
Alternativ:
Efterrätt: Ostkaka, sylt, grädde.LÖRDAG: Lunch: Påsktallrik.
Efterrätt: Mangomousse.SÖNDAG: Lunch: Fläskkarré, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Påskbakelse.
-
Vecka 17
MÅNDAG: Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis, grönsaker.
Alternativ:
Efterrätt: Fruktsallad, grädde.
TISDAG: Lunch: Fiskgratäng m rotfrukter, potatismos.
Alternativ: Bratwurst, potatismos, grönsaker.
Efterrätt: Drottningsoppa.ONSDAG: Lunch: Kalops. kokt potatis, grönsaker.
Alternativ: Husmansjärpe och gräddsås, kokt potatis.
Efterrätt: Glass.TORSDAG: Lunch: Köttfärssoppa, ostsmörgås.
Alternativ: Kassler, potatisgratäng, grönsaker.
Efterrätt: Ris ala Malta, hallonsås.FREDAG: Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Kroppkakor, smörsås, grönsaker.
Efterrätt: Rabarberkräm mjölk.LÖRDAG: Lunch: Sprödbakad hoki, gräddfilssås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert.SÖNDAG: Lunch: Slottsstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Cheesecake.
-
Vecka 18
MÅNDAG: Lunch: Stuvade makaroner, köttbullar, grönsaker
Alternativ: Kasslergryta, ris, grönsaker
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert
TISDAG: Lunch: Krämig kycklinggratäng m bulgur/potatis
Alternativ: Raggmunk, stekt fläsk
Efterrätt: MorotskakaONSDAG: Lunch: Apelsinbakad fisk, sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Skinkstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: SommarsoppaTORSDAG: Lunch: Fläskkotlett, champinjonsås, rostad potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Kanelbakade äppelklyftor m vaniljgräddeFREDAG: Lunch: Falukorv med äpple o purjolök potatismos
Alternativ: Lasagne, grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousseLÖRDAG: Lunch: Skeppartorsk, dillhollandaise, potatis
Efterrätt: Blåbärskompott, gräddeSÖNDAG: Lunch: Herrgårdskyckling, klyftpotatis, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert
Mer information
Kontakt och öppettider
Parkrestaurangen
0380-51 86 83
Öppettider
Måndag-söndag 08.30-15.00
Middag serveras måndag-fredag 12.00-14.30
Middag serveras lördag-söndag och helgdag 12.30-14.30