Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Ingsbergsgården

Ingsbergsgården är naturskönt beläget nära Ingsbergssjön med gångavstånd till vårdcentral och tandvård. På framsidan av Ingsbergsgården finns en trädgård för alla sinnen. Sinnesträdgården ger ro och är en mötesplats för boende, anhöriga och personal.

Lägenheter

Ingsbergsgården är ett demensboende. I huset finns ett gemensamt samlingsrum för olika aktiviteter. Varje avdelning har ett gemensamt kök med mat- och allrum samt balkong eller uteplats.

Boendet är uppdelat i sex avdelningar med totalt 52 lägenheter. Lägenheterna är enrumslägenheter utrustade med säng och eget handikappanpassat badrum med toalett och dusch. I övrigt möblerar du din lägenhet med egna möbler.

Måltider

Varje enhet har ett gemensamt kök med matrum. De boende väljer själva om de vill äta tillsammans med övriga eller i den egna lägenheten. Frukost lagas på enheten medan middag och kvällsmaten kommer från Parkgårdens centralkök. Vardagar finns det två rätter att välja mellan. Mellanmål serveras efter önskemål och behov.

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill.

Korttidsavdelning

På Ingsbergsgården finns en korttidsavdelning. Anledningen till att man får en plats på en korttidsavdelning kan exempelvis vara att en anhörig som vårdar i hemmet behöver avlösning en kortare tid, eller att någon behöver korttidsvård efter en sjukhusvistelse. Ibland gäller det vård i livet slutskede.

Karta

Resultat Ingsbergsgårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Ingsbergsgården
Gruppboende 3, 0380-51 87 49
Gruppboende 6, 0380-51 87 71
Enhetschef 0380-51 80 28

Queckfeldtsgatan 112 A
571 37 Nässjö

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.