Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Ingsbergsgården

Ingsbergsgården är naturskönt beläget nära Ingsbergssjön med gångavstånd till vårdcentral och tandvård. På framsidan av Ingsbergsgården finns en trädgård för alla sinnen. Sinnesträdgården ger ro och är en mötesplats för boende, anhöriga och personal.

Lägenheter

Ingsbergsgården är ett demensboende. I huset finns ett gemensamt samlingsrum för olika aktiviteter. Varje avdelning har ett gemensamt kök med mat- och allrum samt balkong eller uteplats.

Boendet är uppdelat i tre avdelningar med totalt 52 lägenheter. Lägenheterna är enrumslägenheter utrustade med säng och eget handikappanpassat badrum med toalett och dusch. I övrigt möblerar du din lägenhet med egna möbler.

Måltider

Varje enhet har ett gemensamt kök med matrum. De boende väljer själva om de vill äta tillsammans med övriga eller i den egna lägenheten. Frukost lagas på enheten medan middag och kvällsmaten kommer från Parkgårdens centralkök. Vardagar finns det två rätter att välja mellan. Mellanmål serveras efter önskemål och behov.

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill.

Resultat Ingsbergsgårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Ingsbergsgården
Gruppboende 3, 0380-51 87 49
Gruppboende 6, 0380-51 87 71
Enhetschef, 0380-51 80 55, 0380-51 84 68

Queckfeldtsgatan 112 A
571 37 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.