Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

IT-pedagoger

Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar med att utveckla skolans digitalisering. I Nässjö kommun arbetar vi bland annat med IT-pedagoger på respektive skola samt utvecklingslärare som leder och inspirerar sina kollegor att använda digitala verktyg i undervisningen. 

När digitala läromedel används aktiveras flera sinnen. Digitala verktyg underlättar elevernas inlärning och stärker deras motivation att lära sig nya saker.

Som grund för barn- och utbildningsförvaltningens arbete ligger regeringens beslut om en nationell strategi för skolans digitalisering. Utifrån denna strategi har flera olika processer startats för att nå digitaliseringsmålen, till exempel arbetet med IT-pedagoger.

Om du vill komma i kontakt med en IT-pedagog på en specifik skola är du välkommen att kontakta Barn- och utbildningsförvaltningens IT-pedagog Linda Nilsson.

Framtidens skola

Arbetet med IT-pedagoger är ett resultat av projektet ”Framtidens skola 1-19 år”. Syftet med projektet var att genomföra olika utvecklingssatsningar för att öka lärandet och ge alla elever samma förutsättningar att lyckas i skolan. Här hittar du mer information om Framtidens skola. Öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Expandera Minimera

Barn- och utbildningsförvaltningen
Linda Nilsson, IT-pedagog
0380-51 82 43
linda.nilsson@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.