Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Målens förskola

Målens förskola består av fem avdelningar, Ekorren, Elefanten, Fjärilen, Igelkotten och Nyckelpigan.

Förskolan har en inspirerande inne- och utemiljö med en stor gemensam lekhall och härliga lekytor. På vår utegård finns stora gräsmattor, asfalterade ytor och sandlådor. Varje avdelning arbetar med sagostunder, teman, projekt och andra aktiviteter som utgår från barnens intressen och idéer. En gång i månaden har vi en gemensam sångsamling med hela förskolan. Högtider som påsk, midsommar, lucia och jul firar avdelningarna tillsammans.

Övningsförskola

Under 2015-2019 ingår Målens förskola i en försöksverksamhet med övningsförskolor. Projektet bedrivs av Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Läs mer om övningsförskolor.

Frånvaro

Om ditt barn blir sjukt eller inte kan komma till förskolan av någon annan anledning måste du alltid ringa och meddela oss. Det är viktigt att du hör av dig så snart som möjligt, senast vid den tid barnet skulle ha börjat den dagen. Du måste anmäla frånvaro varje dag som barnet är frånvarande.

  • Vid frånvaro: ring avdelningen som ditt barn tillhör.
  • När ditt barn kommer tillbaka efter frånvaro: ring gärna och meddela oss dagen innan ditt barn kommer tillbaka till förskolan.
  • Mer information om frånvarorutiner

Schema

Via appen Edlevo lägger du som vårdnadshavare in barnets schema. Du laddar ner appen Edlevo till din mobil eller surfplatta. Appen finns på Google play och App store. Identifiering sker med Bank-ID.
Edlevo

Inskolning/Introduktion 

Inskolning pågår vanligtvis under en till två veckor. Syftet med inskolningen är att ge barnet en bra start på förskoletiden och att skapa ett bra samarbete mellan vårdnadshavare och personal. Läs mer om inskolning.

Meny

Maten i skolrestaurangerna varierar både med årstid och teman. Här hittar du menyn.

Här ligger förskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Nässjökartan kan du se elevområden och var alla förskolor och skolor ligger

Kontakt

Expandera Minimera

Avdelningar
Ekorren, 0380-51 76 38
Elefanten, 0380-51 76 73
Fjärilen, 0380-51 76 68
Igelkotten, 0380-51 76 23
Nyckelpigan, 0380-51 76 67

Adress
Minkstigen 2
571 42 Nässjö

Rektor
Malin Perdin
0380-51 75 04

Öppettider
Ordinarie öppettid är kl. 06.30-17.00
Vid behov är förskolan öppen kl. 06.00-18.30


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.