Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Järnvägsgatan 20 C

Servicebostad Järnvägsgatan ligger i centrala Nässjö.

Järnvägsgatan har närhet till kollektivtrafik och har närhet till Stadsparken med promenadstråk kring vackra Ingsbergssjön.

Lägenheter

Järnvägsgatan har 13 lägenheter som är mellan 37 och 56 kvadratmeter, fördelade på fyra våningplan. Lägenheterna har kök, vardagsrum, sovrum, hygienutrymme och flera av lägenheterna har egen balkong. Du möblerar ditt boende själv. Tillgång till öppet fibernät finns.  Huset har en gemensam lokal med altan.

Måltider

Vanligtvis lagar och äter du dina måltider i din egen lägenhet men ibland tillagas gemensamma måltider när du och övriga boende kommit överens om detta.

Aktiviteter

I servicebostaden finns kultur- och fritidsaktiviteter utifrån dina önskemål.

Alla som bor på Järnvägsgatan har tillgång till gemensamma utrymmen. I det gemensamma utrymmet kan du och dina grannar på servicebostaden göra aktiviteter tillsammans så som att spela spel, ha husmöten och fika. Du bestämmer själv om du vill vara med på aktiviteter i det gemensamma utrymmet.

Kontakt

Expandera Minimera

Servicebostad Järnvägsgatan 20 C
Telefon 0380-51 81 27
Enhetschef 0380-51 87 42


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.