Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Uppläsningsverktyg

På nassjo.se har du möjlighet att använda Read speaker som är ett uppläsningsverktyg. Om du har svårt att tillgodogöra dig innehållet på webbsidorna eller dokument så kan du med hjälp av Read speaker få dem upplästa. ReadSpeaker använder kakor på sidan för att du ska kunna lyssna på innehållet på sidan.

Read spekers primära datacenter ligger inom EU. På nassjo.se använder vi skript som tas från datacentret inom EU. Personuppgifter får inte överföras till tredje land.

Personuppgifter som samlas in, samt lagring och gallringstid

Read speaker samlar inte in direkt och personlig data om dig som använder webbplatsen. Webservern kan dock logga och lagra din IP-adress i upp till 30 dagar. Dessa loggar är nödvändiga för felsökningar och drift/support. Dessa loggar gallras efter 30 dagar. Åtkomst till loggfiler är uteslutande begränsat till teknisk personal hos personuppgiftsbiträdet. Syftet med loggfilerna är framför allt för att kunna bistå kunder med teknisk support. ReadSpeaker använder även kakor på sidan för att du ska kunna lyssna på innehållet på sidan. Din IP-adress sparas inte genom kakorna.

Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Den rättsliga grunden för personuppgiftsbehandlingen är allmänt intresse.

Kontakt

Expandera Minimera

Kommunikationsenheten
kommunikationsenheten@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.