Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Betyg och studieintyg

Betyg sätts efter varje avslutad kurs. Ditt betyg är en värdehandling och finns bara i ett original. Ett studieintyg visar din aktuella studieperiod och vilka kurser du är antagen till.

Begäran av studieintyg

Behöver du ett studieintyg till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen m.m. är du välkommen att maila suzanne.kihlstrom@nassjo.se eller waree.petersson@nassjo.se. Du kan även besöka receptionen.

Begära ut betyg

För att få kursbetyg ansöker du genom e-tjänst Beställa betyg, Självservice

Om du läser flera kurser eller en yrkesutbildning, vänligen vänta med att göra en betygsbeställning tills alla kurser är avklarade och betygssatta.

Det kan ta tre veckor innan du får din betygsutskrift.

Begära ut äldre betyg

Har du tidigare studerat i Nässjö kommun kan du beställa en kopia av ditt betyg via vår e-tjänst: Beställa betyg, Självservice

Betygskomplettering för högskola och universitet

Läser du behörighetsgivande kurser för att komplettera till högskola eller universitet skickas betygen automatiskt till den nationella betygsdatabasen för antagning. Du behöver själv se till att kursen är klar innan sista kompletteringsdatum. Se aktuella datum på antagning.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tänk på att dina betyg inte förs över förrän du gjort en anmälan på antagning.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Även om din skola för över betyg via betygsdatabasen, behöver du gå in på Mina sidor och göra en ny anmälan för att se ditt betyg. Det brukar ta ett par dagar för betyget att föras över.

Betygskomplettering för YH, folkhögskola m.m.

Har du sökt till yrkeshögskola (YH), folkhögskola eller enskild utbildningsaktör måste du själv ansvara för att skicka in dina betyg till skolan.


Kontakt

Expandera Minimera

Reception för komvux och sfi:
Besökstider:
Måndag och torsdag kl. 13-15
Tisdag kl. 10-12
Besöksadress:
Rådhusgatan 20 i Nässjö

Telefontider studie- och yrkesvägledare:
Måndag och onsdag kl. 13-15
Tisdag och torsdag kl. 10-12
0380-51 72 69

Administration:
0380-51 72 50
0380-51 72 74

E-post:
larcenter@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.