Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Våra yrkeshögskoleutbildningar (YH)

Våra yrkeshögskoleutbildningar (YH) finns bara inom områden där det finns en tydlig efterfrågan på arbetskraft. Allt eftersom behovet skiftar och ändrar sig över tid gör även våra YH-utbildningar det. På så sätt kan du vara säker på att utbildningen du väljer att studera motsvarar arbetsmarknadens kompetensbehov och att du i
din framtida yrkesroll är efterfrågad och behövs.

Kommande yrkeshögskoleutbildningar (YH)

Varje år ansöker vi att få starta nya YH-utbildningar och omstart
av redan befintliga. Dessa YH-utbildningar hoppas vi kunna erbjuda
under nästa år. I slutet av januari 2021 kommer besked från Myndigheten
för yrkeshögskolan, men redan nu kan du anmäla ditt intresse.
Vi kontaktar dig när besked kommit!

Lönespecialist med inriktning digitalisering

Nässjö, 1 år

Som lönespecialist jobbar du med att ge stöd och service i frågor som handlar om löne-, anställnings- och avtalsfrågor.

Det är ett praktiskt och självständigt yrke med tydlig specialistroll.

Teknikutvecklingen med nya digitala system och krav på effektivisering kräver ny yrkeskompetens för lönespecialister och efterfrågan på välutbildade lönespecialister är stor i hela landet.

Offentlig upphandlare

Nässjö, 2 år


Är du intresserad av att förhandla och leda projekt? Som offentlig upphandlare ansvarar du över strategiska inköp och ser till att lagar och regler följs vid upphandlingar när stat, kommuner och regioner köper varor och tjänster.

Det är ett omväxlande yrke som bjuder på stora utmaningar och mycket goda jobbmöjligheter. Behovet finns hos upphandlande myndigheter och enheter, men även hos konsultföretag.

Digital marknadskommunikatör

Nässjö, 1 år


Digital marknadskommunikatör är ett kreativt yrke för dig som vill jobba med kommunikation på webben. Du har en central roll i att bygga upp, utveckla och driva företagets digitala närvaro och marknadsföring.

Under utbildningen får du lära dig att driva och utveckla olika typer av digitala projekt. Du får kunskap om hur digitala projekt koordineras för att kunna drivas på ett lönsamt och framgångsrikt sätt med relevanta system, metoder och analysverktyg.

Lokförare

Nässjö, 1 år

Vill du ha ett omväxlande yrke där du för människor närmare varandra och gods till rätt ställe? Som lokförare jobbar du i en servicebransch där resandet hela tiden ökar.

Arbetsuppgifterna i yrkesrollen som lokförare varierar inom de olika företagen, från att enbart köra tåg till att ha mer flexibla arbetsuppgifter som växlare, radioloksoperatör m.m.

För att passa som lokförare bör du vara serviceinriktad, ha ett säkerhetstänk och kunna fatta kloka beslut i oväntade situationer. Det är också en fördel om du är intresserad av teknik.

Det är idag stor brist på lokförare i Sverige, vilket innebär att det finns goda möjligheter att få jobb.

Content manager

Distans, 100 YH-poäng (halvfart)

Content manager är för dig som vill lära dig mer om att skapa, utveckla och driva digitalt innehåll.

Utbildningen innehåller hur du tar fram text, bild och rörligt material anpassat för rätt målgrupp och plattform. Du får lära dig hur du når ut med innehållet och hur du mäter effekten, oavsett om det handlar om att bygga varumärke, driva trafik eller skapa engagemang.

Att jobba med content innebär att man måste vara både kreativ och strategisk. Under utbildningen får du därför träna på hur du kan tänka "utanför boxen", då det sällan finns färdiga facit.

Detta är en utbildning på halvfart och distans för dig som vill kompetensutvecklas och komplettera ditt CV.

Digital mediaannonsör

Distans, 100 YH-poäng (halvfart)

Vill du lära dig mer om annonsering i digitala kanaler? I utbildningen får du lära dig grunderna i marknadskommunikation, projektbudgetering, olika typer av marknadsföringsmetoder, hur man skapar digitalt innehåll anpassat för olika målgrupper och mycket mer.

Under utbildningen kommer du också få lära dig hur du hanterar annonseringsverktyg såsom Google Ads och Facebook Ads Manager.

Detta är en utbildning på halvfart och distans för dig som vill kompetensutvecklas och komplettera ditt CV.

Digital webb- och kommunikationsanalytiker

Distans, 100 YH-poäng (halvfart)

För att lyckas digitalt krävs en analytisk förmåga för att läsa av siffrorna och förstå hur de kan användas för att utveckla projektet eller verksamheten framåt.

I utbildningen får du lära dig att ta fram olika typer av analyser, bland annat sökordsanalys, webbplatsanalys, SEO teknisk analys, konkurrensanalys, målgruppsanalys, kanalanalys med mera.

Du får också lära dig hur du får fram nödvändig affärskritisk data som gör att du löpande kan
jobba med förbättringar.

Detta är en utbildning på halvfart och distans för dig som vill kompetensutvecklas och komplettera ditt CV.

Kravställare inom digital kommunikation och infrastruktur

Distans, 100 YH-poäng (halvfart)

Att förstå och kunna kravställa en tjänst eller projekt inom digital kommunikation och infrastruktur är idag en nödvändighet.

Utbildningen är för dig som jobbar eller vill jobba med digital affärsutveckling. Du får lära dig om olika system, metoder och verktyg samt hur du kravställer dessa både internt och externt.

Detta är en av de tuffaste rollerna man kan ha inom branschen, eftersom man både behöver kunna kravställa interna resurser och externa leverantörer, men det är också en av de roligaste och mest utmanande. 

Detta är en utbildning på halvfart och distans för dig som vill kompetensutvecklas och komplettera ditt CV.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se

Ring oss!

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.