Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Förskolan Änglamark

Förskolan Änglamark ligger centralt i Solberga samhälle, en mil utanför Nässjö. Änglamark har plats för cirka 30 barn fördelade på två avdelningar.

Förskolan Änglamark drivs av Södra Vedbo Pastorat. Förskolan får anslag av Nässjö kommun för att bedriva förskoleverksamhet, och får även stöd av Norra Solberga och Flisby församling.

Förskolan ligger i en gul villa med en stor och härlig trädgård. I trädgården finns fruktträd, bärbuskar och odlingslådor. Barnen har goda möjligheter till lek och rörelse. Det är gångavstånd till skog, gymnastiksal och lekpark.

Änglamark har egen kokerska och maten lagas på plats. På förskolan serveras ekologisk mjölk och kravodlade bananer. Övrig frukt/grönsaker är svensk i mån av tillgång och flera andra produkter är ekologiska. Förskolan arbetar medvetet för att kemikaliebanta barnens lekmiljö.

Mer information om förskolan Änglamark finns på Svenska kyrkans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ansök om plats på Förskolan Änglamark

Ansökan sker digitalt. Läs mer om hur du ansöker! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här ligger förskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Nässjökartan kan du se elevområden och var alla förskolor och skolor ligger

Kontakt

Expandera Minimera

Förskolan Änglamark
Telefon: 0380-55 50 90
E-post: sodravedbo.anglamark@svenskakyrkan.se

Adress
Nässjövägen 18
571 76 Solberga


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.