Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Riktlinjer för evenemangskalendern

Ni som förening och du som arrangör har möjlighet att få ditt evenemang publicerat i kommunens evenemangskalender. För att ett evenemang ska publiceras ska det vara offentligt och av allmänt intresse för kommuninvånare och besökare i kommunen.

Aktiviteter som publiceras i evenemangskalendern

Exempel på vad som är välkommet att publicera i evenemangskalendern är offentliga evenemang som sker i Nässjö kommun. Det kan vara konserter, standup, sport, konst, utställningar, föreläsningar med mera.

Vi publicerar inte:

  • årsmöten och sammanträden
  • partipolitiska sammankomster
  • kurser och studiecirklar
  • återkommande träffar och mötesforum.

Vi publicerar inte material som är sexistiskt, rasistiskt, oetiskt eller på annat sätt kan anses vara stötande.

Skicka med en evenemangsbild

Om du har en bild kopplad till evenemanget kan du ladda upp den i e-tjänsten.

I dessa fall kan vi inte godkänna/publicera bilden:

  • när bilden strider mot någon annans upphovsrätt eller gdpr
  • när bilden innehåller text eller logotyper (ex affischer)
  • när bilden är mindre än 1000 px bred och 650 px hög.

Om du inte har en bild för evenemanget eller om bilden du skickar inte motsvarar ovanstående kriterier hjälper redaktionen till med att plocka fram en evenemangsbild som är lämplig.

När du skickat in ditt evenemang

Evenemanget publiceras inte direkt utan granskas först av en redaktör. Om evenemanget bedöms vara offentligt och av allmänt intresse publiceras det inom ett par arbetsdagar. Vid behov kan även redaktionen behöva ändra och förkorta texter eller redigera eventuell bild. Var därför ute i god tid så att ditt evenemang hinner att bli publicerat och uppmärksammat, gärna minst sju dagar innan ditt evenemang startar. Evenemang som kommer in för sent eller inte uppfyller ovanstående regler publiceras inte.

Alla evenemang som godkänns för publicering visas i vår databas för evenemang och blir sök- och delbara via kommunens webbplats.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.