Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Att studera hos oss

Att studera på Nässjöakademin innebär att du har tagit ett stort steg mot en ny yrkeskarriär. Vi tror på att skapa delaktighet, möjligheter, nätverk och mötesplatser för dig som vill utvecklas mot personliga mål.

9 av 10 får jobb efter en YH-utbildning. I varje utbildning finns en ledningsgrupp med medlemmar från arbetslivet som har ansvaret att utbildningarna innehåller rätt kurser som motsvarar de behov som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Vårt samarbete med branschorganisationer och företag gör därför att du kan vara säker på att du får rätt yrkeskunskaper. Lägg också till att en stor del av utbildningstiden görs ute på företag. Det ger dig möjlighet att knyta värdefulla kontakter för din fortsatta karriär redan under studietiden.

Du kan påverka utbildningen

Kompetens, drivkraft, glädje och hjärta är våra ledord på Nässjöakademin. Vi vill att du som studerande ska ha stora möjligheter att påverka dina studier och även vill ta ansvar att göra det.

I varje klass finns studeranderepresentanter som sitter med i ledningsgrupp och programråd. Har du funderingar kring förbättringar och utveckling som inte passar i dessa forum vill vi gärna att du pratar med oss som jobbar på Nässjöakademin. Vi gillar engagemang och vill veta vad du tycker.

Tillbaka

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.