Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Digital fixare

Digital fixare är en service som Nässjö kommun erbjuder till äldre som bor i kommunen. Tjänsten är för dig som behöver lära dig digital teknik och att använda internets olika tjänster.

Du ringer och bokar en tid. Därefter kommer den digitala fixaren hem till dig och hjälper dig med just det du behöver. Du kan känna dig trygg med att den hjälp du får värnar din digitala säkerhet och integritet.

Vad du kan få hjälp med

  • Bra digitala samhällstjänster som BankID och Vårdguiden 1177.
  • Komma igång med digitala möten och videosamtal exempelvis i Teams och Facetime.
  • Ladda ner appar och hitta användbara sidor på internet, så som tjänster för sociala kontakter, nyheter, musik och kultur eller appar som främjar rörelse och fysisk aktivitet.
  • Du behöver teknisk utrustning hemma som exemeplvis, smarttelefon, surfplatta eller dator.

Vad en Digital fixare INTE gör

  • En Digital fixare ger inte hjälp med IT-support gällande installation av dator eller annan hårdvara, felsökning eller tekniska reparationer som kräver fackkunskap.
  • En Digital fixare erbjuder inte heller felsökning gällande de tjänster som erbjuds av din leverantör av bredband, digital-TV eller IP-telefoni.

Kontakt och bokning

Expandera Minimera

Ring under kontorstid och boka en tid då vår digitala fixare kan besöka dig. Det sker ingen support via telefon.

Digital fixare
0380-51 89 80


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.