Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Brogatan

Servicebostad Brogatan ligger centralt placerad i Nässjö stad.

På kort avstånd från serviceboendet finns tillgång till andningshål i form av gröna oaser vid Ingsbergssjön och Stadsparken.

Lägenheter

Servicebostaden har 12 lägenheter, fördelade på två våningsplan. Lägenheternas storlek varierar från 44 och upp till 67 kvadratmeter och det finns tillgång till öppet fibernät i samtliga. Du möblerar ditt boende själv. På bottenplan finns tillgång till tvättstuga.

Måltider

Du handlar och lagar din egen mat i din lägenhet. Personalen kan ge stöd att handla och laga mat utifrån dina individuella behov. Boende och personal i servicebostaden bestämmer ibland om att laga mat gemensamt.

Aktiviteter

I servicebostaden finns kultur- och fritidsaktiviteter utifrån dina önskemål.

Alla som bor på Brogatan har tillgång till gemensamma utrymmen. I det gemensamma utrymmet kan du och dina grannar på servicebostaden göra aktiviteter tillsammans så som att spela spel, ha husmöten och fika. Du bestämmer själv om du vill vara med på aktiviteter i det gemensamma utrymmet.

Servicebostaden är bemannad dygnet runt årets alla dagar.

Kontakt

Expandera Minimera

Servicebostad Brogatan
Telefon 0380-51 73 95
Enhetschef 0380-51 85 66

Brogatan 4B
571 31 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.