Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 27

-

Måndag

Lunch: Dillkött med kokt potatis
Alternativ: Färsfrestelse
Efterrätt: Hallonkräm

Tisdag

Lunch: Lättpanerad flundra med remouladsås och kokt potatis
Alternativ: Pyttipanna med stekt ägg
Efterrätt: Glass med strössel

Onsdag

Lunch: Köttfärslåda med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Leverbiff med brunsås och kokt potatis
Efterrätt: Aprikossoppa

Torsdag

Lunch: Ängamat med korvslantar, mjuk ostsmörgås
Alternativ: Potatisbullar med stekt fläsk
Efterrätt: Morotskaka

Fredag

Lunch: Matjessill med gräddfil och färskpotatis
Alternativ: Kycklingwokgryta med ris
Efterrätt: Jordgubbar med grädde

Lördag

Lunch: Grönpepparkyckling med ris/potatis
Efterrätt: Vanilj/hallondessert

Söndag

Lunch: Schnitzel med klyftpotatis och bearnaise
Efterrätt: Kladdkaka med grädde