Vecka 27
-
Måndag
Lunch: Dillkött med kokt potatis
Alternativ: Färsfrestelse
Efterrätt: Hallonkräm
Tisdag
Lunch: Lättpanerad flundra med remouladsås och kokt potatis
Alternativ: Pyttipanna med stekt ägg
Efterrätt: Glass med strössel
Onsdag
Lunch: Köttfärslåda med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Leverbiff med brunsås och kokt potatis
Efterrätt: Aprikossoppa
Torsdag
Lunch: Ängamat med korvslantar, mjuk ostsmörgås
Alternativ: Potatisbullar med stekt fläsk
Efterrätt: Morotskaka
Fredag
Lunch: Matjessill med gräddfil och färskpotatis
Alternativ: Kycklingwokgryta med ris
Efterrätt: Jordgubbar med grädde
Lördag
Lunch: Grönpepparkyckling med ris/potatis
Efterrätt: Vanilj/hallondessert
Söndag
Lunch: Schnitzel med klyftpotatis och bearnaise
Efterrätt: Kladdkaka med grädde