Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Ekbackagården

Ekbackagården ligger vackert och naturnära beläget i stadsdelen Hultet i Nässjö. I närheten av Ekbackagården finns en busshållplats och det är gångavstånd till vårdcentral och apotek.

Lägenheter

På Ekbackagården finns både äldreboende och demensboende. Äldreboendet består av två enheter med totalt 23 lägenheter. Demensboendet består av två enheter med sammanlagt 17 lägenheter. Lägenheterna är utrustade med säng, egen dusch och toalett samt en köksenhet. På varje enhet finns ett kombinerat tv-rum och matsal. Ekbackagården har en gemensamhetslokal där olika aktiviteter erbjuds. I anslutning till den finns en träninglokal, gemensam för hela huset. Huset har trevliga uteplatser och både inglasade och öppna balkonger.

Måltider

De som bor på Ekbackagården äter vanligtvis frukost, lunch och middag i den gemensamma matsalen på avdelningen. Maten som serveras på Ekbackagården tillagas i Parkgårdens centralkök, förutom frukost som lagas på Ekbackagården. På vardagarna finns det två rätter att välja mellan. Mellanmål serveras efter önskemål och behov. Självklart kan man också välja att äta i sin lägenhet.

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill.

Resultat Ekbackagårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Ekbackagården
Enhetschef 0380-51 80 36

Äldreboende
Enhet 1, 0380-51 87 78
Enhet 2, 0380-51 87 79

Demensboende
Enhet 3, 0380-51 87 75
Enhet 4, 0380-51 87 76

Slånbärsvägen 5
571 37 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.