Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Riktlinjer för lovaktiviteter

Ni som förening och du som arrangör har möjlighet att få din lovaktivitet publicerad på kommunens webbsida för lovaktiviteter. För att en lovaktivitet ska publiceras ska arrangemanget vara offentligt och rikta sig till barn och unga i kommunen under lovledigheten.

Aktiviteter som publiceras på sidan för lovaktiviteter

Exempel på vad som publiceras på sidan för lovaktiviteter är öppen verksamhet som riktar sig till barn och unga i Nässjö kommun.

Vi publicerar inte material som är sexistiskt, rasistiskt, oetiskt eller på annat sätt kan anses vara stötande. Vi publicerar heller inte aktiviteter som riktar sig till en sluten grupp.

När du skickat in din lovaktivitet

Aktiviteten publiceras inte direkt utan granskas först av en redaktör. Om evenemanget bedöms vara offentligt och av allmänt intresse för de som har lov publiceras det inom ett par arbetsdagar. Vid behov kan även redaktionen behöva ändra och förkorta texter. Var därför ute i god tid så att din lovaktivitet hinner att bli publicerad och uppmärksammad, gärna minst fjorton dagar innan lovet startar. Lovaktiviteter som kommer in för sent eller inte uppfyller ovanstående regler publiceras inte.

Alla lovaktiviter som godkänns för publicering visas på webbsidan för lovaktiviteter och är sök- och delbar via kommunens webbplats.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.