Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Malmåkra

Malmåkra ligger i Malmbäck ca 2 mil utanför Nässjö. Här finns det fina promenadvägar och hembygdspark med grönområde i närheten som ger möjlighet till härliga utevistelser i omgivningen.

Lägenheter

Malmåkra har både äldreboende och demensboende. Äldreboendet består av 10 lägenheter. Äldreboendet består av två avdelningar med 10 respektive 15 lägenheter. Vissa lägenheter har trinettkök och vissa har eget kök, badrum med toalett och dusch anpassade för personer med funktionsnedsättning. Det finns höj- och sänkbar säng, värdeskåp i övrigt möblerar du med egna möbler. Alla lägenheter har tillgång till gemensam uteplats, gemensam matsal och allrum med TV-hörna. Lägenheternas storlek varierar och hyran beräknas efter yta.

Måltider

Den som bor på Malmåkra äter vanligtvis frukost, lunch och middag i den gemensamma matsalen på avdelningen. Lunch och middag hämtas från restaurangen på Malmåkra. I den  matsalen serveras också för- och eftermiddags kaffe ofta med något hembakat till. Självklart kan man välja att äta i restaurangen eller i sin lägenhet. 

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill. De som hälsar på kan också köpa mat i Målmåkras restaurang.

Meny och öppettider restaurang

Resultat Malmåkra äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Malmåkra
Äldrehem 1,  0380-51 75 21
Äldrehem 2,  0380-51 75 20
Demensboende 0380-51 75 27
Enhetschef  0380-51 85 12

Mörebergsvägen 2
570 21 Malmbäck


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.