Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Åkersborg

Åkersborg ligger naturskönt beläget i stadsdelen Åker i Nässjö. Här är det nära till sjö och grönområden.

Lägenheter

På Åkersborg finns sammanlagt 27 äldrehemsplatser uppdelat på två avdelningar. Varje avdelning har ett gemensamt kök med mat- och allrum samt balkong eller uteplats. Det finns också ett större gemensamt samlingsrum för olika aktiviteter i huset.

Lägenheterna är enrumslägenheter utrustade med höj- och sänkbar säng och eget handikappanpassat badrum med toalett, dusch och egen tvättmaskin. I övrigt möblerar du din lägenhet med egna möbler. Lägenheternas storlek varierar och hyran beräknas efter ytan.

Måltider

De som bor på Åkersborg äter vanligtvis frukost, lunch och middag i den gemensamma matsalen på avdelningen. Maten som serveras på Åkersborg tillagas i Parkgårdens centralkök, förutom frukost som lagas på Åkersborg. På vardagarna finns det två rätter att välja mellan. Mellanmål serveras efter önskemål och behov. Självklart kan man också välja att äta i sin lägenhet.

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill.

Resultat Åkersborgs äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Åkersborg
Äldreboende Åkersborg 1, 0380-51 87 58
Äldreboende Åkersborg 2, 0380-51 87 57

Enhetschef 0380-51 80 08
Ambjörngatan 7
571 41 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.