Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Norråsagatan

Norråsagatans serviceboende ligger i stadsdelen Runneryd i centrala Nässjö. Här finns elva lägenheter.

På kort avstånd från serviceboendet finns gröna oaser vid Ingsbergssjön och Hembygdsparken. Området är en levande plats med närhet till matbutik, pizzeria och frisersalong. Det finns även skola och gymnasium i området.

Lägenheter

Lägenheternas storlek varierar från 38 till 57 kvadratmeter. Några lägenheter har rum med pentry medan andra har rum med kök. Lägenheten har kaklade badrum, egen balkong och tillgång till öppet fibernät. Du möblerar din lägenhet själv. I källaren finns fullt utrustade och moderna tvättstugor samt separata utrymmen för cyklar. Till varje lägenhet finns förråd i källaren.

Måltider

Du handlar och lagar din egen mat i din lägenhet. Personalen kan ge stöd att handla och laga mat utifrån dina individuella behov. Boende och personal i servicebostaden bestämmer ibland om att laga mat gemensamt.

Aktiviteter

I servicebostaden ingår kultur- och fritidsaktiviteter utifrån dina önskemål.

Alla som bor på Norråsagatan har tillgång till gemensamma utrymmen. I det gemensamma utrymmet kan du och dina grannar på servicebostaden göra aktiviteter tillsammans så som att spela spel, ha husmöten och fika. Du bestämmer själv om du vill vara med på aktiviteter i det gemensamma utrymmet.

Kontakt

Expandera Minimera

Servicebostad Norråsagatan
Telefon 0380-51 80 93
Enhetschef 0380-51 85 66

Norråsagatan 29 C
571 35 Nässjö


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.