Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Lillsjögården

Lillsjögården ligger i skogskanten granne med vårdcentralen men ändå centralt i Forserum.

Lägenheter

Lillsjögården består av ett demensboende och ett äldreboende. Både demensboendet och äldreboendet har åtta lägenheter, sju enrumslägenheter med trinettkök och en tvårumslägenhet med kök. Båda boendena har ett stort allrum med tv, och ett gemensamt kök. Här finns  både uteplats och balkong och en stor trädgård för alla. Alla lägenheter är utrustade med höj- och sänkbar säng.

Måltider

De som bor på Lillsjögården äter vanligtvis frukost, lunch och middag i den gemensamma matsalen. Lunch och middag levereras från Parkrestaurangen. Till lunch finns varje dag två alternativ. I matsalen serveras också för- och eftermiddags kaffe, oftast med hembakat till. Självklart kan den som bor på Lillsjögården även välja att äta i sin lägenhet.

Besök

Släkt och vänner är alltid välkomna på besök och vi har fria besökstider. De som hälsar på har också möjlighet att köpa mat från Parkrestaurangen.

Karta

Resultat Lillsjögårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Lillsjögården
Äldreboendet 0380-51 76 24
Demensboendet 0380-51 76 27
Enhetschef 0380-51 80 19

Lillsjövägen 8
571 77 Forserum

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.