Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Lillsjögården

Lillsjögården ligger i skogskanten granne med vårdcentralen men ändå centralt i Forserum.

Lägenheter

Lillsjögården består av två äldreboenden. Båda äldreboendena har tretton lägenheter, tolv enrumslägenheter med trinettkök och en tvårumslägenhet med kök. Båda boendena har ett stort allrum med tv, ett gemensamt kök, en gemensam matsal och ett avkopplingsrum. Här finns både uteplats och balkong och en stor trädgård för alla. Alla lägenheter är utrustade med höj- och sänkbar säng.

Måltider

De som bor på Lillsjögården äter vanligtvis frukost, lunch och middag i den gemensamma matsalen. Lunch och middag levereras från Parkrestaurangen. Till lunch finns varje dag två alternativ. I matsalen serveras också för- och eftermiddags kaffe, oftast med hembakat till. Självklart kan den som bor på Lillsjögården även välja att äta i sin lägenhet.

Besök

Släkt och vänner är alltid välkomna på besök och vi har fria besökstider. De som hälsar på har också möjlighet att köpa mat från Parkrestaurangen.

Resultat Lillsjögårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Lillsjögården
Äldreboende avd 1, 0380-51 76 27
Äldreboende avd 2, 0380-51 76 24
Enhetschef, 0380-51 80 19

Lillsjövägen 8
571 77 Forserum

Hemtjänsten i Forserum
Hemtjänsten i Forserum utgår från Lillsjögården
Planerare hemtjänsten, 0380-51 80 86
Hemtjänstens grupplokal, 0380-51 76 18


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.