Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Pigalle konferens

Exempelbild

Välkommen att boka en lokal i en kreativ miljö. I Kulturhuset Pigalle hittar du lokaler för stora som små evenemang, men även för möten och konferenser. Vi har lokalen för din konferens, föreläsning, workshop, mässa eller fest.

Samtliga lokaler är fullt utrustade med teknik för ljud och bild.

Pigallesalen

Pigallesalen är en svårslagen lokal för de stora evenemangen, konferenserna, föreläsningen eller dansen. Lokalen är 418 kvadratmeter och salen har stora fönster mot Nässjös vackra stadspark vilken inbjuder till kreativitet, inspiration och glädje.

Maxantal: 400 personer

Avenasalen

Avenasalen är en trivsam lokal med stora fönster mot Nässjös vackra stadshus. Mötesrummet är flexibelt och kan bokas för möten och konferenser av olika storlekar och ändamål.

Maxantal: 50 personer

Lilla teatern

Pigallehusets lilla scen är en mysig caféscen som passar bra till föreläsningar och workshops. De små runda borden utspridda i salongen skapar naturliga smågrupper för diskussioner. Tillsammans med Lilla teatern kommer även en stillsam cafésal där fika kan intas med utsikt mot stadshuset.

Maxantal: 50 personer

Sufflören

Ett modernt och stilfullt inrett mötesrum för effektiva och kreativa möten. Sufflören ligger i hörnet av Pigalle och har utsikt över stadsparken. Tillsammans med Sufflören kommer även en cafésal där fika kan intas med utsikt mot stadshuset.

Maxantal: 18 personer

Teatersalongen

Modern, intim och inbjudande kan man beskriva Teatersalongen, som är Kulturhuset Pigalles pärla. Teatersalongen har en fast teaterscen där vi regelbundet visar föreställningar från bland annat Riksteatern och andra arrangörer. Med en högklassig akustik används Teatersalongen även för konserter och dansuppvisningar. Salongen i sig har en härlig atmosfär vilken skapar en närhet till publiken.

Maxantal: 412 personer

Missa inte!

Nässjö konsthall

Nässjö konsthall är en arena för lokal, regional, nationell samt internationell samtidskonst och vis...

Stadsparken

Nässjö Stadspark gränsar till Ingsbergssjön i stadens centrala delar och har en rik historia....

Xrundan digital tipspromenad

Xrundan är en digital tipspromenad som du kan göra via mobilen. Frågorna finns som text-, bild-, aud...