Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Digital miljöutbildning

Det vi alla gör för miljön i vår vardag är ett viktigt bidrag till en positiv och hållbar utveckling för vår planet. Nässjö kommun har i samverkan med flera andra kommuner i länet tagit fram en grundläggande miljöutbildning som vägleder och ger tips på hur vi kan agera hållbart i vår vardag.

Utbildningen har ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt perspektiv och erbjuder fakta och konkreta tips om hur du kan göra hållbara val, hushålla och återvinna våra resurser. Utbildningen ger därför inte bara tips på hur du sparar på vår planet utan även hur sparar för dig själv genom att agera hållbart. Visste du exempelvis att en droppande vattenkran därhemma kan slösa bort upp till 25 liter vatten på ett dygn?

Utbildningen är framtagen för anställda i kommunen men invånare och alla intresserade har nu möjlighet att ta del av utbildningen.

Innehållet består av 8 kapitel som tillsammans tar runt 45 minuter att genomföra. Du kan göra hela utbildningen på en gång eller dela upp den på flera tillfällen. Länk till utbildningen,
Digital miljöutbildning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakt

Expandera Minimera

Utvecklingsavdelningen
0380-51 80 00

Utbildningen är framtagen i samverkan mellan kommunerna i Värnamo, Gislaved, Vaggeryd, Nässjö, Vetlanda, Habo, Mullsjö samt Länsstyrelsen Jönköping.


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.