Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 27

-

Måndag

Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Hallonkräm

Tisdag

Lunch: Lättpanerad flundra, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta med purjolök och äpple, pasta och grönsaker
Efterrätt: Glass med strössel

Onsdag

Lunch: Köttfärslåda med bacon och purjolök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Korv stroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Aprikossoppa

Torsdag

Lunch: Ängamat med korvslantar, bröd och ost
Alternativ: Fiskpanetter, kall gurksås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Morotskaka

Fredag

Lunch: Matjesill, gräddfilssås, potatis och grönsaker
Alternativ: Italiensk tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbar och grädde

Lördag

Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Vanilj/hallondessert

Söndag

Lunch: Schnitzel, klyftpotatis, bearnaisesås och grönsaker
Efterrätt: Chokladkladdkaka och grädde