Vecka 27
-
Måndag
Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Hallonkräm
Tisdag
Lunch: Lättpanerad flundra, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta med purjolök och äpple, pasta och grönsaker
Efterrätt: Glass med strössel
Onsdag
Lunch: Köttfärslåda med bacon och purjolök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Korv stroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Aprikossoppa
Torsdag
Lunch: Ängamat med korvslantar, bröd och ost
Alternativ: Fiskpanetter, kall gurksås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Morotskaka
Fredag
Lunch: Matjesill, gräddfilssås, potatis och grönsaker
Alternativ: Italiensk tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbar och grädde
Lördag
Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Vanilj/hallondessert
Söndag
Lunch: Schnitzel, klyftpotatis, bearnaisesås och grönsaker
Efterrätt: Chokladkladdkaka och grädde