Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 27

-

Måndag

Lunch: Dillkött med kokt potatis
Alternativ: Pastagratäng med kyckling
Efterrätt: Hallonkräm

Tisdag

Lunch: Lättpanerad flundra, potatis m remouladsås
Alternativ: Leverbiff, kokt potatis o brunsås
Efterrätt: Glass med strössel

Onsdag

Lunch: Köttfärslåda med bacon o purjolök, pot o sås
Alternativ: Emilskinka, mimosasallad o potatis
Efterrätt: Aprikossoppa

Torsdag

Lunch: Ängamat med korvslantar, bröd o ost
Alternativ: Stekt kyckling, potatis o gräddsås m örter
Efterrätt: Morotskaka & grädde

Fredag

Lunch: Matjesill, färskpotatis o gräddfilssås
Alternativ: Pytt i panna med stekt ägg
Efterrätt: Jordgubbar o grädde

Lördag

Lunch: Kyckling med ris/potatis, grönpepparsås
Efterrätt: Hallon/vanilj dessert

Söndag

Lunch: Schnitzel, klyftpotatis o bearnaisesås
Efterrätt: Chokladkladdkaka o grädde