Vecka 27
-
Måndag
Lunch: Dillkött med kokt potatis
Alternativ: Pastagratäng med kyckling
Efterrätt: Hallonkräm
Tisdag
Lunch: Lättpanerad flundra, potatis m remouladsås
Alternativ: Leverbiff, kokt potatis o brunsås
Efterrätt: Glass med strössel
Onsdag
Lunch: Köttfärslåda med bacon o purjolök, pot o sås
Alternativ: Emilskinka, mimosasallad o potatis
Efterrätt: Aprikossoppa
Torsdag
Lunch: Ängamat med korvslantar, bröd o ost
Alternativ: Stekt kyckling, potatis o gräddsås m örter
Efterrätt: Morotskaka & grädde
Fredag
Lunch: Matjesill, färskpotatis o gräddfilssås
Alternativ: Pytt i panna med stekt ägg
Efterrätt: Jordgubbar o grädde
Lördag
Lunch: Kyckling med ris/potatis, grönpepparsås
Efterrätt: Hallon/vanilj dessert
Söndag
Lunch: Schnitzel, klyftpotatis o bearnaisesås
Efterrätt: Chokladkladdkaka o grädde