Vecka 30
-
Måndag
Lunch: Blomkål med skinksås och stekt potatis
Alternativ: Panerad fisk med dillsås och kokt potatis
Efterrätt: Apelsinkräm
Tisdag
Lunch: Fiskgratäng bonjour med potatismos
Alternativ: Vegokorv med potatismos
Efterrätt: Glass
Onsdag
Lunch: Gryta Strindberg med potatis/ris
Alternativ: Lasagne
Efterrätt: Drottningmousse
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa med mjukostsmörgås
Alternativ: Kroppkakor med skirat smör
Efterrätt: Kaka med grädde
Fredag
Lunch: Grekisk färsbiff med tzatziki och klyftpotatis
Alternativ: Keso & spenatlasagne
Efterrätt: Saftsoppa
Lördag
Lunch: Sprödbakad kolja med kall sås med gurka och äpple, kokt potatis
Efterrätt: Fruktsallad med grädde
Söndag
Lunch: Skinkstek med örtsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake