Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 30

-

Måndag

Lunch: Blomkål med skinksås och stekt potatis
Alternativ: Panerad fisk med dillsås och kokt potatis
Efterrätt: Apelsinkräm

Tisdag

Lunch: Fiskgratäng bonjour med potatismos
Alternativ: Vegokorv med potatismos
Efterrätt: Glass

Onsdag

Lunch: Gryta Strindberg med potatis/ris
Alternativ: Lasagne
Efterrätt: Drottningmousse

Torsdag

Lunch: Gyllene kycklingsoppa med mjukostsmörgås
Alternativ: Kroppkakor med skirat smör
Efterrätt: Kaka med grädde

Fredag

Lunch: Grekisk färsbiff med tzatziki och klyftpotatis
Alternativ: Keso & spenatlasagne
Efterrätt: Saftsoppa

Lördag

Lunch: Sprödbakad kolja med kall sås med gurka och äpple, kokt potatis
Efterrätt: Fruktsallad med grädde

Söndag

Lunch: Skinkstek med örtsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake