Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 18

-

Måndag

Lunch: Köttbullar m stuvade makaroner, grönsaker
Alternativ: Kasslergryta m ris, grönsaker
Efterrätt: Glass

Tisdag

Lunch: Apelsinfisk, sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Emilskinka m mimosasallad, kokt potatis
Efterrätt: Sommarsoppa

Onsdag

Lunch: Fläskkotlett m champinjonsås, rostad kulpotatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Morotskaka

Torsdag

Lunch: Gyllene kycklingsoppa m mjuk ostsmörgås
Alternativ: Skinkstek m gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Kvargpannkaka m sylt

Fredag

Lunch: Falukorv m äpple o purjolök, potatismos, grönsaker
Alternativ: Köttfärslasagne, grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt

Lördag

Lunch: Skeppartorsk m dillhollandaise, kokt potatis
Efterrätt: Blåbärskompott m grädde

Söndag

Lunch: Herrgårdskyckling m klyftpotatis, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert