Vecka 18
-
Måndag
Lunch: Köttbullar m stuvade makaroner, grönsaker
Alternativ: Kasslergryta m ris, grönsaker
Efterrätt: Glass
Tisdag
Lunch: Apelsinfisk, sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Emilskinka m mimosasallad, kokt potatis
Efterrätt: Sommarsoppa
Onsdag
Lunch: Fläskkotlett m champinjonsås, rostad kulpotatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa m mjuk ostsmörgås
Alternativ: Skinkstek m gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Kvargpannkaka m sylt
Fredag
Lunch: Falukorv m äpple o purjolök, potatismos, grönsaker
Alternativ: Köttfärslasagne, grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt
Lördag
Lunch: Skeppartorsk m dillhollandaise, kokt potatis
Efterrätt: Blåbärskompott m grädde
Söndag
Lunch: Herrgårdskyckling m klyftpotatis, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert